Beoordelingen van Restaurant Alfa Maassluis

Recente recensies van Restaurant Alfa Maassluis

5 sterren na 186 reviews

, 11-09-2021

Kwaliteit:

Rating

, 27-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten, goed op tijd, kortom prima!

, 30-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Wat hebben we het getroffen dat we een restaurant als Alfa in Maassluis hebben. Alle mensen, wat was het weer heerlijk!

, 08-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima afhaalmaaltijd!

, 25-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Opgehaald op de aangeven tijd, stond klaar echter thuis bleek alles lauw en dat over een afstand van een paar honderd meter, viel dus erg tegen.

, 17-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Zeer goede kwaliteit, echt heel erg lekker de mix grill! Goed verpakt en mooie portie verdeling.

, 30-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Netjes verzorgd warmte prima eten heerlijk .en op tijd klaar .mijn complimenten heerlijk gegeten .volgende hoop weer bij jullie in restuarant

, 28-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker gegeten!

, 26-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Via de website besteld, keurig op tijd klaar en heerlijk gegeten van de schotel samen met mijn vriendin en zoontje! Hoeveelheid was ruim genoeg!

, 25-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Op zich was het eten goed, alleen de souflaki spiezen waren echt rauw van binnen en taai van buiten. Deze zullen wij bij jullie niet meer snel bestellen. Hier was duidelijk geen controle aan besteed. !

Reactie van Restaurant Alfa:Wat vervelend dat het eten niet naar wens was! Als U contact met ons opneemt kunnen wij zoeken naar een passende oplossing.

, 24-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker. Maar toch eet ik liever in het restaurant… nog even wachten

, 24-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Dikke duim, kwaliteit is altijd goed bij Alfa.

, 16-05-2021

Kwaliteit:

Rating

zoals altijd heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Gisteren besteld en afgehaald! Zoals altijd hele goede kwaliteit en hebben echt weer heerlijk gegeten. Kan niet wachten totdat het restaurant weer open mag en we lekker weer in het restaurant kunnen komen eten! Want dat blijft toch altijd het gezelligste

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd ,was het eten heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima BBQ pakket. Lekker vlees, alleen jammer dat de lamshaas uit het pakket is. Genoeg vlees en garnering per portie.

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten weinig gekruid Salade, niet echt lekkere griekse salade Tzatziki zat bijna geen komkommer in. Gegrilde vlees erg droog

Reactie van Restaurant Alfa:We vinden het jammer dat de bestelling niet naar wens was. Als u contact met ons opneemt kunnen we zoeken naar een passende oplossing.

, 07-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Schotel Alfa was heel goed. Mijn vrouw had het minder goed getroffen. Zij had een gamba schotel. Van de zes gambas keurig gepeld, waren er twee met lege hulzen. De andere gambas vonden wij droog.

, 07-05-2021

Kwaliteit:

Rating

T was weer heerlijk

, 06-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima verzorgd!

, 30-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd weer prima verzorgd. Leuke extra attentie omdar mijn vrouw jarig was.

, 30-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Elke keer weer genieten. Heerlijk.

, 30-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten! Klaar op het afgesproken tijdstip. Warm en smaakvol.

, 30-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Wij hadden 4 gerechten en de. Bifteki was heerlijk de groenten en de bij gerechten giros waren heerlijk maar we hadden 3x filetakia en dat viel ons alle drie echt tegen heel er droog vlees niet te snijden en dat kan niet als je ossehaas eet enz. de gebakken aardappels waren nattig en de wijnsaus leek er niet op. Heel erg jammer.

Reactie van Restaurant Alfa:We vinden het jammer dat de bestelling niet naar wens was. Als u contact met ons opneemt kunnen we zoeken naar een passende oplossing.

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

5 sterren , heerlijk gegeten, tot de volgende keer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Fors aan de prijs voor wat je er voor krijgt. Zelf afgehaald, binnen 10 min. thuis en aan tafel. Aardappelschijfjes aanzienlijk warmer dan het vlees. Vlees zelf moeten door verwarmen. Jammer.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer lekker,zoals gewoonlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was weer top! 👌🏻

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker!! Net als altijd!

, 21-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima eten, op afgesproken tijd klaar. Eén gerecht was vergeten mee te geven. We

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Gewoon weer top zoals altijd bedankt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gesmaakt als gewoonlijk 💯👏👍

Reactie van Restaurant Alfa:Bedankt voor u beoordeling!

, 15-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was allemaal heerlijk.

Reactie van Restaurant Alfa:Bedankt voor u beoordeling!

, 14-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker warm en meer dan genoeg eten!!

Reactie van Restaurant Alfa:Bedankt voor u beoordeling!

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Alweer heerlijk genoten van het eten. Er ging wat mis met de bestelling, maar dat werd direct heel netjes opgelost. Prima service!!

Reactie van Restaurant Alfa:Bedankt voor u beoordeling. Fijn dat het probleem naar wens is opgelost. Graag weer tot een volgende keer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima maaltijden, goed verpakt dus goed warm bij thuiskomst. Eten is sowieso lekker! 👍

Reactie van Restaurant Alfa:Dankjewel voor de positieve beoordeling!

, 08-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijk gegeten. Goed verpakt en lekker warm.

Reactie van Restaurant Alfa:Bedankt voor u beoordeling!

, 07-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Het was weer top!

Reactie van Restaurant Alfa:Bedankt voor u beoordeling!

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima eten voor een goede prijs.

Reactie van Restaurant Alfa:Bedankt voor u beoordeling!

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Was goed uiteraard hadden we liever in het restaurant zelf gegeten dan is de kwaliteit helemaal perfect.

Reactie van Restaurant Alfa:Bedankt voor u beoordeling! Hopelijk mogen we snel weer open om jullie in het restaurant te kunnen ontvangen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals gewoonlijk: prima!

Reactie van Restaurant Alfa:Bedankt voor u beoordeling!

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Duidelijke website , eenvoudig bestellen en gelijk betalen, top !! Eten was zoals altijd weer super !! Hopen dat jullie ons snel weer mogen ontvangen !!

Reactie van Restaurant Alfa:Bedankt voor de enthousiaste reactie. Wij hopen heel snel weer open te mogen.

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Gewoon weer erg lekker jammer dat we nog niet langs kunnen om daar te eten maar dit is een prima alternatief

Reactie van Restaurant Alfa:Bedankt voor u beoordeling! Wij vinden het ook erg jammer. Hopelijk tot snel!

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke maaltijd gehaald. De menu’s waren heerlijk. Is een aanrader!

Reactie van Restaurant Alfa:Bedankt voor u beoordeling!

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk! Keurig op tijd klaar en een mooie woensdagaanbieding: Alfa schotel voor 2 personen voor een leuke prijs.

Reactie van Restaurant Alfa:Bedankt voor u beoordeling!

, 01-04-2021

Kwaliteit:

Rating

De smaak was weer heerlijk. Echter van 1 van de tigani gyros was het gerecht koud en moesten wij deze opnieuw opwarmen in de pan. (GEEN magnetron aanwezig)

Reactie van Restaurant Alfa:Bedankt voor u beoordeling! Vervelend om te horen dat de gerechten niet meer warm waren. Wij gaan hier in het vervolg beter op letten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Alles stond netjes klaar bij het ophalen. Het eten was prima van smaak en goed warm.

Reactie van Restaurant Alfa:Bedankt voor u beoordeling!

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was zoals altijd weer smullen geblazen! Ik zou wel wat servetjes bij de bestelling doen.

Reactie van Restaurant Alfa:Bedankt voor u beoordeling en tip!

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk! We kunnen niet wachten tot jullie weer open mogen. Heerlijk weer gezellig bij jullie eten ipv van afhalen.

Reactie van Restaurant Alfa:Bedankt voor u beoordeling! Wij hopen ook heel snel weer gewoon gasten te mogen ontvangen.

, 24-03-2021

Kwaliteit:

Rating

prima!

Reactie van Restaurant Alfa:Bedankt voor u beoordeling!

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Wederom prima eten!

Reactie van Restaurant Alfa:Bedankt voor u beoordeling!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

De mixed grill was heerlijk maar de moussaka viel tegen. De bediening was erg vriendelijk.

Reactie van Restaurant Alfa:Bedankt voor u beoordeling en feedback. Wat jammer dat de Mousakas tegenviel. Hopelijk mogen we het een volgende keer goedmaken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk en super leuk dat er onverwacht een klein flesje wijn bij zat en een klein toetje voor iedereen! Bedankt Alfa!

Reactie van Restaurant Alfa:Bedankt voor u beoordeling! Graag weer tot een volgende keer!

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk👍👍👍

Reactie van Restaurant Alfa:Bedankt voor u beoordeling!

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Wat een uitstekende kwaliteit! Mooi uitgeserveerd en heel erg lekker. Ik kom Zeker terug.

Reactie van Restaurant Alfa:Bedankt voor u beoordeling! En tot ziens.

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, optijd klaar en goede porties. Komen er graag!

Reactie van Restaurant Alfa:Bedankt voor u beoordeling! Graag weer tot een volgende keer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Meer dan top...!! Alle lof, wat een service en vriendelijkheid. Alles exact op tijd klaar. Alles heerlijk gekruid, warm en ontzettend lekker. Miste alleen het zijn in het restaurant..hoop dat dat weer snel kan. Thnx lieve mensen en sterkte. Ik duim dat jullie weer gauw open mogen.

Reactie van Restaurant Alfa:Hartelijk bedankt voor u enthousiaste reactie. We zijn blij dat we op deze manier onze gasten nog kunnen verwennen met lekker eten. Hopelijk tot heel snel in het restaurant!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk zoals altijd !

Reactie van Restaurant Alfa:Bedankt voor u beoordeling! Graag weer tot de volgende keer!

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was heel erg superlekker! Heerlijke smaken, lekker warm.

Reactie van Restaurant Alfa:Bedankt voor u beoordeling! Graag weer tot ziens!

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

We hebben weer genoten 😀 Nu maar hopen dat we weer snel bij jullie kunnen eten

Reactie van Restaurant Alfa:Bedankt voor u beoordeling! Wij hopen jullie ook snel weer te kunnen ontvangen!

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Snelle service uitstekend eten voor een acceptabel tarief

Reactie van Restaurant Alfa:Bedankt voor u beoordeling!

, 11-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Uitstekend! Goede service!

Reactie van Restaurant Alfa:Bedankt voor u beoordeling!

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Keurig op tijd klaar. Heerlijk gegeten. Bifteki en de mixed grill.

Reactie van Restaurant Alfa:Bedankt voor u beoordeling!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk 👍

Reactie van Restaurant Alfa:Bedankt voor u beoordeling!

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer top zoals altijd!

Reactie van Restaurant Alfa:Bedankt voor u beoordeling en graag weer tot de volgende keer!

, 04-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Top gegeten

Reactie van Restaurant Alfa:Bedankt voor u beoordeling!

, 03-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker echt een aanrader

Reactie van Restaurant Alfa:Bedankt voor u beoordeling!

, 02-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker! Ruim voldoende

Reactie van Restaurant Alfa:Bedankt voor u beoordeling!

, 02-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was super lekker!

Reactie van Restaurant Alfa:Bedankt voor u beoordeling!

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk

Reactie van Restaurant Alfa:Bedankt voor u beoordeling!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd was het eten weer heerlijk!!

Reactie van Restaurant Alfa:Bedankt voor u beoordeling!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg door gebraden giro,s voor de rest was het prima mvgr. Piet

Reactie van Restaurant Alfa:Bedankt voor u beoordeling en feedback. Wij gaan hier op letten! graag tot een volgende keer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Ik heb heerlijk gegeten. Gezelliger is het in het restaurant maar de kwaliteit is niet minder omdat we afhalen

Reactie van Restaurant Alfa:Bedankt voor u beoordeling. Wij vinden het ook gezelliger als u gewoon komt eten. Hopelijk kan dit snel weer.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was heeeeeeerlijk

Reactie van Restaurant Alfa:Bedankt voor u beoordeling!

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Duidelijke site. Perfect geregeld. Maaltijd als altijd goed bereid en goed verpakt. Maaltijd blijft door de verpakking lang genoeg warm om thuis van een lekkere maaltijd te genieten.

Reactie van Restaurant Alfa:Bedankt voor u beoordeling! Wij vinden dit heel fijn om te lezen.

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijk gegeten! Hopen dat we snel weer in jullie restaurant kunnen komen!

Reactie van Restaurant Alfa:Bedankt voor u beoordeling. We hopen jullie ook snel weer te mogen ontvangen!

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was goed op tijd klaar en erg lekker! Ook de temperatuur bij thuiskomst was prima! Website makkelijk te gebruiken! Het is zeker voor herhaling vatbaar!! Top!

Reactie van Restaurant Alfa:Bedankt voor u beoordeling! En graag tot een volgende keer.

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Echt heerlijk. Nu we niet naar Griekenland kunnen, hebben we Griekenland maar hier heen gehaald. Echt zo lekker.

Reactie van Restaurant Alfa:Bedankt voor u beoordeling! Als u de temperaturen ook hierheen kunt halen, zijn wij ook erg blij!

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk!

Reactie van Restaurant Alfa:Bedankt voor uw beoordeling!

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Was super ! En ook veel ! Alles was weer even lekker!

Reactie van Restaurant Alfa:Bedankt voor uw beoordeling!

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima verzorgd en meer dan genoeg!!!

Reactie van Restaurant Alfa:Bedankt voor uw beoordeling!

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

De Alfa schotel was heerlijk en ruim voldoende voor 2 personen.

Reactie van Restaurant Alfa:Bedankt voor u beoordeling!

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Goedemorgen, De Stifado was heerlijk evenals andere gerechten die ik bestel. Smaakt altijd vers en van goede kwaliteit. Het enige wat ik soms mis dat er geen optie is om rijst erbij te bestellen ipv gebakken aardappelen. Verder kom ik er graag en hoop ik t restaurant weer snel open mag voor een gezellig etentje. Groetjes, Astrid

Reactie van Restaurant Alfa:Beste Astrid, Bedankt voor je beoordeling. Het klopt inderdaad dat wij geen rijst serveren. We hopen je snel weer te kunnen ontvangen voor een lekker etentje!

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijk gegeten!

Reactie van Restaurant Alfa:Bedankt voor u beoordeling!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Thuis is het ook gezellig, maar toch anders genieten van het heerlijke eten

Reactie van Restaurant Alfa:Bedankt voor u beoordeling!

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

ik heb heerlijk gegeten, een rijkdom is U voor Maassluis, succes in deze moeilijke tijd, mvg Nees Lodder

Reactie van Restaurant Alfa:Bedankt voor je beoordeling!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten en op tijd klaar om af te halen. Omdat ik nog een vraag had bij de online bestelling werd er meteen telefonisch contact met me opgenomen. Keurig

Reactie van Restaurant Alfa:Bedankt voor je beoordeling!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Was gewoon weer helemaal top! Heerlijk mals vlees

Reactie van Restaurant Alfa:Bedankt voor je beoordeling!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker Eten

Reactie van Restaurant Alfa:Bedankt voor je beoordeling!

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Was goed. Gebakken aardappeltjes waren niet erg lekker erbij. Ik had er liever de keuze gehad en rijst erbij gehad met tomatensaus. en meerdere sausjes.

Reactie van Restaurant Alfa:Bedankt voor uw beoordeling en feedback. Helaas hebben wij geen rijst op het menu. Sausjes zijn er apart bij te bestellen.

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Ook online een topper! Precies op tijd was klaar, met de bekende kwaliteit. Ondanks dat, hoop ik toch, dat alles snel weer open mag.

Reactie van Restaurant Alfa:Bedankt voor je beoordeling! Ook wij hopen weer snel open te mogen.

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Was, zoals altijd, weer prima!

Reactie van Restaurant Alfa:Bedankt voor je beoordeling, graag weer tot de volgende keer!

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Vanavond 3x alfa schotel besteld en heerlijk gegeten ,zoals altijd bij Restaurant Alfa👍👍

Reactie van Restaurant Alfa:Bedankt voor je beoordeling!

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit was prima maar ik vind 5 stukjes vlees ( Stifado) wat karig. Dus errrug weinig

Reactie van Restaurant Alfa:Bedankt voor je beoordeling en feedback.

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd super lekker eten, vriendelijke mensen, echt een aanrader

Reactie van Restaurant Alfa:Bedankt voor je beoordeling!

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Zeer tevreden.

Reactie van Restaurant Alfa:Bedankt voor uw beoordeling!

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima op tijd en heerlijk eten.

Reactie van Restaurant Alfa:Bedankt voor je beoordeling!

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Goed warm en heerlijke smaak. Zeker een aanrader!

Reactie van Restaurant Alfa:Bedankt voor je beoordeling!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

We hebben weer heerlijk gegeten. Net als altijd een hele fijne service en lekker eten.

Reactie van Restaurant Alfa:Bedankt voor je beoordeling!

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bestellen gaat makkelijk en het was op de tijd klaar die was afgesproken Goed verpakt en smaakte goed En ook genoeg

Reactie van Restaurant Alfa:Bedankt voor de beoordeling!

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk! Nog een iets over dus vanavond op een pitabroodje weer genieten.

Reactie van Restaurant Alfa:Bedankt voor de beoordeling en nogmaals eet smakelijk!

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Super van smaak echt tp

Reactie van Restaurant Alfa:Bedankt voor de beoordeling!

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Warm, lekker, netjes verpakt en meer dan genoeg!

Reactie van Restaurant Alfa:Bedankt voor de beoordeling!

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk vooral die stifado blijft lekker, restje dopen met je pita mmmmmm

Reactie van Restaurant Alfa:Bedankt voor de beoordeling! Tot de volgende keer weer!

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!

Reactie van Restaurant Alfa:Bedankt voor de beoordeling!

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

T was zoals altijd weer voortreffelijk.

Reactie van Restaurant Alfa:Bedankt voor de beoordeling!

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

De bestelde maaltijd stond precies op tijd klaar. De kwaliteit deed niets ten onder van wat we al gewend waren als we in het restaurant aten. We hebben weer heerlijk gegeten.

Reactie van Restaurant Alfa:Bedankt voor je beoordeling!

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Was super lekker ga ik zeker volgende week weer doen 👍👍👍

Reactie van Restaurant Alfa:Bedankt voor de beoordeling! en tot volgende week!

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten, we hebben er van genoten. We misten alleen het beloofde presentje.

Reactie van Restaurant Alfa:Bedankt voor je beoordeling! Ondertussen hebben we contact gehad en is het misverstand opgelost.

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima maaltijd. Heerlijk. Zeer aan te bevelen.

Reactie van Restaurant Alfa:Bedankt voor je beoordeling!

, 19-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed, nu ook weer!

Reactie van Restaurant Alfa:Bedankt voor je beoordeling!

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

het was heel lekker, keurig op tijd stond het klaar prima

Reactie van Restaurant Alfa:Bedankt voor je beoordeling!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was erg lekker! Maar patat mag iets meer,tzazikisaus mag per persoon ook wat meer zijn. En de sla was heel kaal. 3schijfjes olijf en een paar fetablokjes. Dus als dat iets meer aandacht krijgt is het top en prijswaardig.

Reactie van Restaurant Alfa:Bedankt voor je beoordeling en feedback.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

lekker eten ,goed verpakt gewoon top

Reactie van Restaurant Alfa:Bedankt voor je beoordeling! en graag tot een volgende keer.

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Alles heel lekker! Alleen de salade zag er niet zo aantrekkelijk uit, waarschijnlijk door olijvennat.

Reactie van Restaurant Alfa:Bedankt voor je beoordeling en feedback.

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was weer top!

Reactie van Restaurant Alfa:Bedankt voor je beoordeling!

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Vandaag voor 4 personen besteld. Was echt heel goed en veel. Ondanks dat huidige maatregelen er voor zorgen dat je alleen kan afhalen doet dit niets af aan de kwaliteit. HEERLIJK! Dit gaan we vaker doen.

Reactie van Restaurant Alfa:Bedankt voor je beoordeling! en graag tot de volgende keer.

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten tegen een scherpe prijs en zeer aardig personeel!!

Reactie van Restaurant Alfa:Bedankt voor je beoordeling!

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten en prima geregeld. Goede zaak.

Reactie van Restaurant Alfa:Bedankt voor je beoordeling!

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Weer fantastisch gegeten snel weer bestellen

Reactie van Restaurant Alfa:Bedankt voor je beoordeling en tot snel!

, 12-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten

Reactie van Restaurant Alfa:Bedankt voor je beoordeling!

, 12-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Buik rond gegeten👍

Reactie van Restaurant Alfa:Bedankt voor je beoordeling!

, 12-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Stond op afgesproken tijd klaar, vriendelijk personeel, heerlijk gegeten!

Reactie van Restaurant Alfa:bedankt voor je beoordeling!

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was erg lekker. Optijd klaar en bleef goed, lang warm. Heb ervan genoten!

Reactie van Restaurant Alfa:Bedankt voor je beoordeling!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Vanavond hebben we heerlijk gegeten! Vooraf de keftedakia en kalamarakia, lekker dat er citroen bij zat bij de kalamarakia. Gevolgd door de ouzo schotel en mousakas. Deze hebben we beiden eerder gegeten en zijn heerlijk van smaak. Vanavond waren de randen van de mousakas wel erg donker/hard in vergelijking met vorige keren. De bijgerechten smaakten goed en maken de maaltijd compleet. Vriendelijk personeel bij het afhalen. We gaan zeker vaker bestellen.

Reactie van Restaurant Alfa:Bedankt voor je reactie en feedback.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd weer goed !

Reactie van Restaurant Alfa:Bedankt voor je beoordeling!

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Gewoon prima menu. Je mist alleen de sfeer, bediening en de uzo

Reactie van Restaurant Alfa:Wij missen jullie ook! Bedankt voor je beoordeling.

, 05-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Genoten van het heerlijke eten. Perfect op tijd klaar bij het afhalen. Leuke attentie voor de verjaardag. Eigenlijk helemaal perfect! Als ik een tip mag geven; wellicht handig om te omschrijven op de website dat de menu’s standaard al worden geleverd met aardappelschijfjes en tzatziki. Was voor ons niet helemaal duidelijk maar is juist een goede service!

Reactie van Restaurant Alfa:Bedankt voor de tip! Het staat vermeld op de site, maar misschien is dit niet helemaal duidelijk. We gaan hier naar kijken. Graag tot een volgende keer!

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk met het gezin gegeten. Het eten was van goede kwaliteit en heerlijk warm toen we het gingen eten. We zullen zeker nog vaker bestellen, totdat we weer heerlijk in het restaurant kunnen eten!

Reactie van Restaurant Alfa:Bedankt voor de beoordeling.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer erg lekker ,goede porties lekkere smaak

Reactie van Restaurant Alfa:Bedankt voor de beoordeling!

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk. Helaas waren ze wel de groenten vergeten en de tatiki wat daar zo lekker is. Heb even gebelt en ze gaan het de volgende keer goed maken.

Reactie van Restaurant Alfa:Bedankt voor de beoordeling! en tot de volgende keer!

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Zoals altijd heel goed.

Reactie van Restaurant Alfa:Bedankt voor je beoordeling!

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk zoals het hoort te zijn en het vlees zeer smakelijk mals

Reactie van Restaurant Alfa:Bedankt voor je beoordeling!

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Alfa schotel afgehaald, was onwijs lekker! Voor de vleesliefhebber een aanrader. Er mogen wel iets meer side dishes bij..

Reactie van Restaurant Alfa:Bedankt voor je feedback!

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd weer prima verzorgd en lekker.

Reactie van Restaurant Alfa:Bedankt voor je beoordeling. Graag weer tot een volgende keer!

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed van smaak dus genieten

Reactie van Restaurant Alfa:Bedankt voor je beoordeling!

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Beetje vreemd allemaal in deze coronatijd.. maar bij het afhalen was alles netjes op tijd klaar en hartstikke lekker.

Reactie van Restaurant Alfa:Bedankt voor je reactie! Graag weer tot een volgende keer!

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk , netjes verpakt en zeker voldoende

Reactie van Restaurant Alfa:Bedankt voor je beoordeling!

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten,zoals altijd bij Alfa!

Reactie van Restaurant Alfa:Fijn dat alles weer naar wens was. Graag weer tot een volgende keer.

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was lekker en prima Klein minpuntje salade was niet echt vers, btje bruin.

Reactie van Restaurant Alfa:Bedankt voor je feedback! We gaan hier op letten.

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, aanrader voor familie en vrienden!

Reactie van Restaurant Alfa:Bedankt voor je beoordeling!

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was op afgesproken tijdstip klaar en smaakte heerlijk. Was ook ruim voldoende voor het aantal personen (alfa schotel voor 2)

Reactie van Restaurant Alfa:Bedankt voor je beoordeling! 2 dagen genieten van Alfa, wat wil je nog meer?

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk. Het was warm. Er zat een lekker toetje bij als verrassing.

Reactie van Restaurant Alfa:Bedankt voor je beoordeling!

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker gegeten!

Reactie van Restaurant Alfa:Bedankt voor je beoordeling!

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk thuis genoten van de vertrouwde gerechten. De bestelling stond op de afgesproken tijd klaar.

Reactie van Restaurant Alfa:Bedankt voor je beoordeling!

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was echt matig en te weinig voor 2 personen maar geeft niet, Blijkbaar hebben jullie klanten genoeg !

Reactie van Restaurant Alfa:Hi! Wat vervelend dat het niet geheel naar wens was. We gaan aan de slag met je feedback.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles was lekker, jammer dat de kool en aubergine salade niet vooradig waren. Dan wordt het wel erg vlees met aardappelen. Tzatziki was lekker erbij

Reactie van Restaurant Alfa:Dankjewel voor je reactie en feedback!

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer even lekker, jammer dat we nog steeds niet echt bij Alfa kunnen eten. Eten is top maar sfeertje maakt het net iets meer

Reactie van Restaurant Alfa:Dankjewel voor je reactie! We hopen snel weer open te gaan en te zorgen voor het gezellige sfeertje!

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk alfa jullie zijn het puntje op de i

Reactie van Restaurant Alfa:Bedankt voor je beoordeling.

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk!! Klein puntje, iets meer feta bij de salade.

Reactie van Restaurant Alfa:Dankjewel voor je reactie en feedback!

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Super kwaliteit en voldoende . Netjes verpakt geweldig Voor herhaling vatbaar

Reactie van Restaurant Alfa:Dankjewel voor je reactie!

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het lekkerste afhaaleten wat er is! Goed verpakt zodat het als je thuiskomt ook nog warm is. En op tijd klaar zodat je niet hoeft te wachten. Alles top dus.

Reactie van Restaurant Alfa:Dankjewel voor je reactie! En tot een volgende keer!

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima op tijd en super lekker! Extra nog een klein dessert als verrassing op 5 december.😀jammer dat dit samen met de sla en tzatziki in één zak verpakt zat met het warme vlees..gevolg: warme sla en tiramisu .

Reactie van Restaurant Alfa:Dankjewel voor je feedback. We nemen het mee voor de volgende keer.

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

vriendelijk personeel, snelle service, lekker eten en als verrassing een chocoladecakeje als nagerecht.

Reactie van Restaurant Alfa:Dankjewel voor je reactie! Tot de volgende keer!

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Eenvoudig bestellen (overzichtelijke website), snel af te halen. Zalig eten. Voor herhaling vatbaar, aanrader

Reactie van Restaurant Alfa:Dankjewel voor je reactie! Tot de volgende keer.

, 03-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Ze hadden zelfs voor ons de koolsalade gemaakt. We maken zeker nog eens gebruik van hun service, al hoop ik dat ze het binnenkort ook gaan bezorgen. Maar zo niet dan halen we het wel.

Reactie van Restaurant Alfa:Dankjewel voor je bestelling en feedback. Wij vinden het stiekem wel heel gezellig als mensen komen afhalen bij ons!

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, alleen jammer dat afhalen altijd sneller afkoelt dan in het restaurant.

Reactie van Restaurant Alfa:Vinden wij ook jammer! Hopenlijk zijn we snel weer open!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was net zo heerlijk als altijd in het restaurant! Maar het pluspunt zijn wel de pitabroodjes, die zijn 1000maal lekkerder dan de broodjes in het restaurant. Dus die moeten blijven!

Reactie van Restaurant Alfa:Staat genoteerd! Hopenlijk snel weer open en wie weet dan mét pita broodjes.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

verttrouwde kwaliteit, alleen zonder tafeltje. Bestelling was op tijd klaar.

Reactie van Restaurant Alfa:Hoop dat we u snel weer een een tafeltje kunnen bedienen! Tot de volgende keer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten

Reactie van Restaurant Alfa:Dankjewel voor je reactie!

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Superrrr Net alsof je uit eten bent👍 Allen de Uzou ontbreekt 😉

Reactie van Restaurant Alfa:Die ouzo zorg ik voor als we weer open gaan!

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben weer heerlijk gegeten. Alles lekker warm en vers. Ga zo door!

Reactie van Restaurant Alfa:We zijn blij dat het gesmaakt heeft! Hopelijk tot snel weer!

, 24-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede kwaliteit van het bestelde eten. Goed warm. Prima service.

Reactie van Restaurant Alfa:We zijn blij dat het gesmaakt heeft. Tot een volgende keer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Was wederom uiteraard lekker, ook dat heerlijke wijntje erbij.

Reactie van Restaurant Alfa:We zijn blij dat het gesmaakt heeft!

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was super, heerlijk eten, n flesje ouzo en n flesje wijn. Oké je mist wat gezelligheid maar n kaarsje bij het eten wat Griekse muziek dan is het goed te doen.

Reactie van Restaurant Alfa:We hopen dat we snel weer open mogen en wij weer kunnen zorgen voor de gezelligheid!

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Super verzorgt en erg lekker. Volgend jaar komen we weer naar het restaurant voor de verjaardag van onze moeder.

Reactie van Restaurant Alfa:Wat fijn dat het gesmaakt heeft! en tot volgend jaar!

, 17-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke gerechten. Mooie verse producten.

Reactie van Restaurant Alfa:Bedankt voor je beoordeling! Hopelijk ontvangen we je gewoon weer snel in het restaurant.

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten prima verzorgd en keurig op tijd geleverd.

Reactie van Restaurant Alfa:Bedankt voor de beoordeling!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was erg lekker. Super kwaliteit van afhaal. Persoonlijk houd ik niet van de aangebrande rand van de moussaka. En we hadden stukken pitta ipv stokbrood gekregen bij de afhaal. Dat was op zich jammer.

Reactie van Restaurant Alfa:Bedankt voor de feedback. Wat jammer dat de Mousakas niet helemaal naar wens was. Nu met afhalen hebben wij alleen pita brood, aangezien stokbrood snel minder lekker wordt als deze wordt verpakt voor afhalen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

heerlijk en ruim voldoede

Reactie van Restaurant Alfa:Dankjewel!

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten is een echte aanrader. Hoop snel in het restaurant te kunnen eten

Reactie van Restaurant Alfa:Dankjewel! Wij hopen u ook snel weer te mogen ontvangen!

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Super! Makkelijk bestellen via de website, betalingskeuze, keuze voor een tijd om op te halen.👍 Bestelling stond precies op tijd klaar. Belangrijkste: het eten was eenmaal thuis nog goed warm en echt weer heerlijk gegeten! 👌😋

Reactie van Restaurant Alfa:Wat fijn om te horen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Was een prima gerecht en goed van smaak. Afhalen was ook top geregeld via het aangegeven tijdsslot. Daardoor ook prima van temperatuur.

Reactie van Restaurant Alfa:Dank u wel voor de positieve beoordeling. We zien u graag weer een volgende keer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten. Duidelijke website om te bestellen. Was weer prima.

Reactie van Restaurant Alfa:Bedankt voor je reactie. Graag tot een volgende keer!

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd weer heerlijk en op tijd klaar , jamas!

Reactie van Restaurant Alfa:Graag weer tot een volgende keer!

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben heerlijk gegeten van de alfa schotel! Er was meer dan voldoende.

Reactie van Restaurant Alfa:Wat fijn om te horen. Graag tot een volgende keer!

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben weer heerlijk gegeten bij Alfa. Het vlees was goed gekruid en smaakte heerlijk. Het eten was op afgesproken tijd klaar om af te halen en de website om te bestellen is goed overzichtelijk. Wij zijn tevreden

Reactie van Restaurant Alfa:Wat fijn dat het zo heerlijk gesmaakt heeft! We zien jullie graag een volgende keer!